LionHeaven - Strejfere
Image and video hosting by TinyPic
Navn: Kiara
Betydning (hvis der er en): -
Alder: 3
Køn: Hun(tæve)
Højde (130-200 cm): 140
Spinkel/Normal/Solid bygning: Spinkel/normal
Fortid: Kiara er en meget speciel hun da hendes farve langt fra er normal. Hendes mor var en normal løve, en meget lys en, hendes far dukkede på mystisk vis op, ud af den blå luft, hendes mor har senere snakket om en port et sted mellem 2 verdener, og at Kiara en dag kan blive trukket gennem den, da hendes far muligvis bare venter på at hun er stor nok til at han kan kalde hende til den magiske verden, hvis hun kommer der kommer hun igen siger hendes mor, men ikke som den samme.
Kiara voksede primært op i den normale verden, få gange har hendes far fået hende gennem tunnellen, men hun har aldrig været stærk nok til at blive på den anden side af den. Hun har haft en god barndom, dog lidt omvekslende ;)
Personlighed: Kiara er en meget følelses præget løve, hun lægger meget i følelser, og forventer også at andre gør det. Hun er somregelt en meget glad ung løve, Men når hun skruer charmen på er hun ligesom en umodståelig gud. hendes øje har altid et frækt glimt der tit er præget af den før omtalte charme ;)
Men hun er en meget Loyal ven, dog vant til at få hvad hun peger på.
Afkom: -
Styres af: Pi (webber)

Image and video hosting by TinyPic

Navn: Zion

Betydning (hvis der er en): -

Alder: 4
Køn: Han
Højde (130-200 cm): 175
Spinkel/Normal/Solid bygning: Normal
Fortid: Zion er en ung hanløve, som er vokset op uden forældrer, dog har hans 'onkel' som han kaldes taget ham til sig. I løbet af hans første leveår, skete der mange mærkelig ting med Zion, med hans ukontrollerede magisk krafter. Onklen der ikke selv har nogle magiske egenskaber, kunne derfor ikke lære Zion at håndtere disse kræfter. Siden hen er det aftaget, men kom frem for fuld kraft i Zions følelsesmæssige ophigelser. Nu er onklen død, og Zion er nu på egen hånd, da han ikke kender til omverden, da onklen altid har ment at de var sikrest der de var.
Personlighed: Zion ser udepå, som en ganske normal løve, og det tror han ganske vist også selv, da han ikke ved at hans evner er noget helt særligt. Han er en hård type, der kan klare sig selv, men sammentidig er han en fyr der tænker over livet og dens særheder.
Afkom-
Styres af: Tanja

Image and video hosting by TinyPic

Navn: Casall

Betydning (hvis der er en): -
Alder: 3 1/2 år
Køn: Han
Højde (130-200 cm): 190
Spinkel/Normal/Solid bygning: Solid
Evne: Casall har fanget en magisk hare og kan nu få inviduelle hunner i løbetid!
Fortid: Casall har altid levet i verdenen, men det er først nu, at han beslutter sig for at gøre noget ved sit liv. Med sin store højde, solide bygning og dominerende farve drager han ud i verden for at finde en mage at slå sig ned med. Han har haft en ganske almindelig barndom som søn af lederen, hans fader valgte at jage ham ud af flokken, da han selv mener, at han har mange år på bagen. Casall har fint fundet sig i det, nu er han fri fra alt.
Personlighed: Han er en åben han, han siger sin mening, og værst af alt er han svær at imponere. Han kan klare sig fint uden venskab og selvskab, men han befinder sig også fint uden
Afkom-
Styres af: Emma

Image and video hosting by TinyPic
Navn: Nala
Betydning (hvis der er en): -
Alder: 3 1/2
Køn: Hun
Højde (130-200 cm): 170
Spinkel/Normal/Solid bygning: Normal
Fortid: Nala er vokset op her, men inde i skoven, hun er  vokset op alene, og har levet alene hele sit liv, hun husker ikke sin mor som hurtigt forlod hende efter fødslen, det var et mirakel at hun overlevede på mystisk vis. Nala har altid gemt sig i skoven, mellem buske og kræt, med den mening at kun der kunne hun skjule sig. Hun har derfor altid haft nemt ved at gemme sig da hun har levet med det hele sit korte liv. Hun lærte hurtigt at jage selv. Alt i alt har hun altså altid levet i sin egen verden for sig selv.
Personlighed: Nala kan godt være lidt asocial, men forsøger så godt som muligt at være social, og det går da også meget godt. Hun er en glad og munter dame, Dame med Stort D. Men kan godt glemme det lidt nogle gange, Nala har en stor karakter af voksen og myndig, alvorlig og stædig, fast. Hun er en utrolig smuk og personlig dame, hun er meget flyvende i sine bevægelser og kan godt virke lidt genert. Hun lever ikke altid i samme verden som andre, men også meget i sin egen, med alle sine drømme og ønsker. Hun er en dame der ikke holder ud at leve i usikkerhed, og derfor har hun brug for faste rammer, altså nogle venner der ikke svigter, en mage der gør hende tryk osv.
Afkom-
Styres af: Pi (webber)


BILLEDE KOMMER (Nr. 10)

Navn: Zarabi

Betydning (hvis der er en): -
Alder: 2
Køn: hun
Højde (130-200 cm): 140
Spinkel/Normal/Solid bygning: Solid
Fortid:  Blev efterladt som unge, boede med en gammel, ensom hanløve indtil han døde af alderdom for nylig.. 
Personlighed: sød/venlig, elsker unger, god jæger, positiv, loyal, stolt ^^.
Afkom-
Styres af: Lærke

BILLEDE KOMMER (Nr. 7)

Navn: Penny
Betydning (hvis der er en): -
Alder: 3
Køn: Hun
Højde (130-200 cm): 152
Spinkel/Normal/Solid bygning: Normal
Fortid: Hun blev glemt.
Personlighed: Penny er en meget imødekommen hunløve, hun er ikke en der kaster sig ud i slagsmål, en lidt tilbageståen, genert og glemt smuk løve. Hun har det skønneste smil der kan få verdenen til at se lys ud, og de flotteste lysene øjne.
Afkom-
Styres af: Trine

BILLEDE KOMMER (Nr. 7)

NR: 5
Navn: Watumiaji 
Betydning (hvis der er en): Anonym 
Alder: 9 år 
Køn: Han 
Højde (130-200 cm): 150 cm 
Spinkel/Normal/Solid bygning: Normal 
Fortid: kommer..
Personlighed: Stille, snedig, venlig.. mere kommer xD 
Afkom: 0
styres af: Nina
 
Panel title

© 2019 lionheaven

Antal besøg: 3222

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.13008213043213sekunder