rose - Dagbog
18
2009

Føler mig fed!

Jeg sværger jeg har aldrig følt mig så fed før. De sidste 3 dage har jeg bare grovædt. Min mave er helt spilet op, jeg ligner en gravid. Idag sagde vægten 63,9 kg. Det er fuckd up.
Jeg undgår min kæreste. Jeg tør næsten ikke være sammen med ham, vil ikke have at han skal se min krop. Men forhelved hvor jeg savner ham. Skal se ham igen om 4 dage, og i de 4 dage skal jeg spise nada, så min mave bliver lidt fladere. Jeg vil blive tynd igen, som jeg var engang. Ikke tynd som et siv, det er for klamt, men jeg vil af med noget lår, mave og armfedt. En del.. når, men. I morgen skal jeg i skole igen. Efterårsferien er gået med at være sammen med min kæreste, det har bare været hygge. Føler mig så tæt på ham, og jeg er pisse forelsket. Det er dejligt smiley.gif.

Får nyt tøj på tirsdag. Glæder mig, jeg går efterhånden rundt i det samme hele tiden.
Så bliver der ikke mere for idag..

16
2009

Nyt liv

Dette er så mit første indlæg. Og det bliver nok lidt langt. For hvis der er nogle derude, der læser det her, skal i lige ha et indblik. Men som overskriften siger, nyt liv. Det er hvad jeg har fået her på det seneste. Jeg har fået nye venner, og smidt mine gamle ud. Og det har jeg det egentlig fint med. Mine gamle venner var kun nogle fra min skole, min bedsteveninde igennem rigtig lang tid er også blevet kasseret. Har nu fået mange venner ude for min by, og det er rigtig rart. Selvom de er nogle typer, som jeg lige skal vænne mig til. Når jeg er sammen med dem, bliver jeg mere og mere som dem. Efter mit liv har forandet sig, har jeg prøvet ting, jeg ikke havde troet jeg ville prøve før jeg blev meget ældre eller aldrig nogensinde ville prøve. Som røget hash, haft sex, stjålet osv. Men ved i hvad? Jeg kan kraftedme godt lide det. Ved godt det er dumt. Jeg elsker mit nye liv. Føler mig meget mere fri.

Jeg er også blevet forelsket. Jeg har fået en kæreste. Og jeg har et aktivt sexliv. Det kan jeg stadig ikke fatte. Jeg er faktisk rigtig glad. Tror aldrig, jeg har været så glad før, hvis jeg skal være ærlig. Men der er stadig noget der går mig på. Og det er min vægt. Jeg havde tabt mig nogle kilo fordi at jeg ikke åd en skid, var nede og veje 58 kg. Men nu vejer jeg 60 kg, og jeg føler mig altså så fed. Og det er utroligt så meget, jeg æder. Det skal jeg stoppe med.
Så ja.. Min dagbog kommer også til at handle om min slankekur. Nok rimelig meget.
Anyways - nu til min dag. Har bare siddet oppe på mit værele hele dagen på com, og gået ned i køkkenet for at hente noget at spise sådan ca. hver halve time. :/
Så i aften tager jeg hjm til min mor, og der æder jeg nok også som en gris.
Men jeg vil ikke blive så fed som jeg var en gang, det viljeg ikke! Så jeg siger, at dette er min sidste dag til at grovæde i... og så begynder jeg i morgen. Med min slankekur.
Jeg vil gerne ned og veje 50 kg. Det er ikke så lang vej igen. 10 kg er ikke ret meget. Det går hurtigt, når man ikk æder en skid.. ;)

 
Panel title

© 2019 rose

Antal besøg: 711

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15656685829163sekunder